ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 211 1818050

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΚΟ

Για ζεστό σπίτι … 18198

Αν θέλετε Εγγυημένη ζεστασιά και ασφάλεια για το σπίτι σας, εμπιστευτείτε το Πετρέλαιο Θέρμανσης ΕΚΟ.

Γιατί το Πετρέλαιο Θέρμανσης ΕΚΟ είναι η ασφαλής επιλογή;

Έχει ακόμα μεγαλύτερη Οικονομία

ΕΚΟ Πετρέλαιο θέρμανσης με 9 άτοκες δόσεις & 6% €πιστροφή με Πιστωτικές Κάρτες Eurobank

Πετρέλαιο Θέρμανσης ΕΚΟ και υποδεχόμαστε ζεστά το χειμώνα με την ποιότητα & σιγουριά που μόνο η ΕΚΟ μπορεί να προσφέρει. Και φέτος δίνεται η δυνατότητα πληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης με πιστωτικές κάρτες Eurobank σε έως και 9 άτοκες δόσεις και με 6% €πιστροφή.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της EUROBANK μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ από τις 27 Νοεμβρίου 2017 έως και τις 30 Απριλίου 2018 και να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα χρεώνοντας το ποσό μέχρι και σε 9 άτοκες δόσεις.Επιπλέον, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών που συμμετέχουν στο €πιστροφή - καθώς και οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Yes Visa - εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερο όφελος. Αγοράζοντας το πετρέλαιο θέρμανσης από 27/11 έως 20/12/2017 σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ, κερδίζουν 6% €πιστροφή (ή 6% κέρδος στο πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτας τους YES VISA) για συναλλαγές από €250 έως και €3.000.

Για αναλυτικές πληροφορίες για τα πρατήρια που συμμετέχουν στην προσφορά, αλλά και για παραγγελίες, καλέστε στην αποκλειστική γραμμή για πετρέλαιο θέρμανσης 18198.
Δείτε εδώ την λίστα των επιλεγμένων πρατηρίων ΕΚΟ.

Από τις 21/12/2017 και μετά, το ποσοστό επιβράβευσης επανέρχεται στο 3% τόσο για τις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή όσο και για τη YES VISA, ενώ οι 9 άτοκες δόσεις θα ισχύουν έως και τις 30/4/2018. Για αγορές πετρελαίου θέρμανσης με χρεωστικές κάρτες ισχύει εφάπαξ πληρωμή & 1% €πιστροφή.


Έχει Εγγυημένη Ποιότητα

Η ΕΚΟ όλα αυτά τα χρόνια, ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, και τον φροντίζει παρέχοντάς του ποιοτικά προϊόντα, εγγυημένα, στην καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Έχει Εγγυημένη Ποσότητα

Το EKO Control System είναι ένας φορητός μετρητής πετρελαίου θέρμανσης, που τοποθετείται μεταξύ ακροσωληνίου και δεξαμενής και εξασφαλίζει 100% την ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που θα παραλάβετε γιατί:

  • Μετρά με ακρίβεια την ποσότητα καυσίμου
  • Ανιχνεύει τον αέρα και το νερό στην παροχή καυσίμου
  • Μετρά τη θερμοκρασία παράδοσης
  • Διασφαλίζει ότι πληρώνετε μόνο την ποσότητα που μπήκε στην δεξαμενή σας

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ζητήσετε παράδοση πετρελαίου με τον φορητό μετρητή πετρελαίου θέρμανσης EKO Control System. Η τοποθέτηση γίνεται από τους ανθρώπους της ΕΚΟ και, φυσικά, είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!


Έχει Άμεση Παράδοση

Το Πετρέλαιο Θέρμανσης ΕΚΟ δεν ξεχωρίζει μόνο για την εγγυημένη ποιότητα και ποσότητα αφού προσφέρει ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα:

  • άμεση παράδοση μέσα σε 24 ώρες
  • εξυπηρέτηση με σύγχρονα συστήματα οργάνωσης 
  • υποστήριξη από έμπειρο προσωπικό
  • απόλυτο έλεγχο στην παράδοση με το ΕΚΟ Control System

Είναι τόσο απλό, να απολαύσετε τη ζεστασιά του Πετρελαίου Θέρμανσης ΕΚΟ, αυτό το χειμώνα:

  • Όσοι κατοικείτε στους Νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Φθιώτιδας, Ξάνθης, και Έβρου, αρκεί ένα τηλεφώνημα στο 18198 και έχετε το πετρέλαιο θέρμανσης ΕΚΟ στην πόρτα σας μέσα σε 24 ώρες
  • Για όλες τις υπόλοιπες περιοχές μπορείτε να απευθύνεστε στους πρατηριούχους ΕΚΟ ή στους κατά τόπους συνεργάτες-μεταπωλητές