ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 211 1818050

Το φαγητό γίνεται διασκέδαση!

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ BUGATTI GIOIA  – Το φαγητό γίνεται διασκέδαση


Νέα προωθητική ενέργεια ξεκινάει από την ΕΚΟ με τίτλο «Το φαγητό γίνεται διασκέδαση». Πρόκειται για μια σειρά υψηλής ποιότητας, ένα σετ φαγητού σε μαχαιροπήρουνα σερβίτσιου σε δύο χρώματα και αντίστοιχα σετ 2 πιάτων φαγητού και γλυκού σε εξαιρετικά δελεαστικές τιμές!

Η γνωστή εταιρεία Bugatti με την ιταλική της φινέτσα εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που μπορούν να στολίσουν από το καθημερινό μέχρι και το επίσημο τραπέζι σας! Τα ευχάριστα χρώματα της σχεδίασης θα δώσουν ακόμα και στο πιο απλό τραπέζι σας μια νότα χαράς και φρεσκάδας!


Τα προϊόντα για πρώτη φορά διατίθενται από τα πρατήρια ΕΚΟ σε μια τόσο προσιτή τιμή με έκπτωση έως 84% και με τη μικρή συλλογή κουπονιών που απαιτείται, κάνουν προσιτή ακόμα και τη συλλογή τους σε σερβίτσιο!


Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα 16 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιουνίου με τέλος εξαργύρωσης κουπονιών στις 11 Ιουνίου.


Τα προϊόντα που θα διατίθενται είναι :
  • Σετ 2 πιάτα φαγητού
  • Σετ 2 πιάτα γλυκού
  • Σετ φαγητού 4 τεμάχια εκρού (κουτάλι, πιρούνι, μαχαίρι, κουτάλι του γλυκού)
  • Σετ φαγητού 4 τεμάχια πράσινο (κουτάλι, πιρούνι, μαχαίρι, κουταλάκι του γλυκού)
  • Μύλος για αλάτι και πιπέρι
Ο μηχανισμός είναι ο γνωστός, ο Πελάτης συγκεντρώνοντας κουπόνια μπορεί να αποκτήσει τα ποτήρια σε προνομιακές τιμές! Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που ανεφοδιάζει το όχημά του, λαμβάνει ένα (1) κουπόνι για κάθε 10€ αγοράς καυσίμων. Με αγορά καυσίμου 20€ δύο (2) κουπόνια, με 30€ τρία (3) κουπόνια κοκ. 

Συγκεντρώνοντας τρία (3) κουπόνια, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε αντικείμενο  της επιλογής του καταβάλλοντας ένα ποσό σύμφωνα με την προσφορά.
 
Ελάτε κι εσείς σε ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ και αποκτήστε τα προϊόντα της αρεσκείας για το γιορτινό σας τραπέζι!
Δείτε τη λίστα των πρατηρίων εδώ!