ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 211 1818050

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ VIVA PAYMENTS - EKO

Στα πρατήρια EKO εξοφλήσεις όλων των λογαριασμών και πληρωμές με μετρητά από τη Viva Payments

Η Viva Payments (www.vivapayments.com), το πρώτο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Eurobank (www.eurobank.gr), εγκαινιάζει την νέα υπηρεσία πληρωμών με μετρητά, στα πρατήρια Καλυψώ, ΕΚΟ  σε ολόκληρη τη χώρα.

Μέσω της υπηρεσίας, ο καταναλωτής μπορεί εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να πληρώσει με μετρητά περισσότερους από 300 διαφορετικούς λογαριασμούς και υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, ο καταναλωτής μπορεί να εξοφλήσει τις οφειλές του σε διάφορους οργανισμούς όπως:

-        Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας (ΟΤΕ, Cosmote, Vodafone, Wind κ.ά) καθώς και ανανεώσεις καρτοκινητής όλων των εταιρειών

-        Ενέργειας και Ύδρευσης (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΔΕΥΑ - Ύδρευση Δήμων)

-        Δημοσίου (e-Παράβολο, Βεβαιωμένες Οφειλές ΔΟΥ, Εργόσημο, Τέλη Κυκλοφορίας, Φόρο Εισοδήματος, ΦΠΑ κ.ά)

-        Ασφαλιστικά Ταμεία (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΤΣΑΥ κ.ά) και Ασφαλιστικές Εταιρείες

-        Τέλη διοδίων (Αττική Οδός, Νέα Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, ΤΕΟ)

Επίσης, ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει οποιονδήποτε από τους 5.000 εμπόρους που εξυπηρετεί σήμερα η Viva Payments ή να κάνει κράτηση οποιασδήποτε υπηρεσίας στο viva.gr και να την εξοφλήσει με μετρητά, δίνοντας απλά τον ηλεκτρονικό κωδικό του σε ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ & BP.

Οι υπηρεσίες αυτές  είναι:

-        Εισιτήρια για θεάματα (φεστιβάλ, θέατρο, μουσική, show, συνέδρια, σινεμά)

-        Ηλεκτρονικά εισιτήρια για αθλητικούς αγώνες

-        Αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια

-        Ξενοδοχεία

-        Ασφάλειες αυτοκινήτων

Ο  Διευθυντής Λιανικής  Εμπορίας ΕΚΟ,  κος Βασίλης Παναγόπουλος δήλωσε : «Την πελατοκεντρική φιλοσοφία των πρατηρίων ΕΚΟ ο Έλληνας καταναλωτής τη γνωρίζει και την απολαμβάνει καθημερινά. Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γιατί η συνεργασία μας με τη Viva Payments έρχεται να ενισχύσει το όραμά μας για το δίκτυό μας όπου το Πρατήριο είναι πολύ περισσότερα από χώρος ανεφοδιασμού καυσίμων, είναι σημείο εξυπηρέτησης του καταναλωτή, ένας χώρος που μπορεί να καλύψει όλο και περισσότερες από τις καθημερινές του ανάγκες».

Η Viva Payments (www.vivapayments.com) είναι το πρώτο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα και σε 30 ακόμη χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
Σκεπετάρη Μαρίνα, e-mail:
m.skepetari@eko.gr, τηλ.: 85621