ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 211 1818050

ΓΡΑΣΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ-EKOGREASE

EKOGREASE COMP EP 2/3

Γράςα βάσης συμπλόκου λιθίου, για τη λίπανση οχημάτων και για βιομηχανικές εφαρμογές. Παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στην απόπλυση και μηχανική σταθερότητα σε υψηλές θερμοκρασίες.

EKO THERMOGREASE


Γράσο ανόργανης βάσης μπεντονίτη, με αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες. Κατάλληλο για εφαρμογές στα οχήματα και στη βιομηχανία. Θερμοκρασίες εφαρμογής έως 150°C και για μικρά χρονικά διαστήματα μέχρι και 220°C.

EKOGREASE GP 2

Γράσο πολλαπλών χρήσεων μικτής βάσης λιθίου/ασβεστίου, με εξαιρετική αντοχή στην απόπλυση, ειδικά σχεδιασμένο για περιβάλλον με υγρασία, λάσπη και σκόνη και όταν οι συνθήκες λειτουργίας είναι βαριές. Κατάλληλο για εφαρμογές σε οχήματα και στη βιομηχανία.

EKOGREASE Li-EP 2
EKOGREASE Li-EP 3


Γράσα βάσης λιθίου με πρόσθετα υψηλής πίεσης (EP). Καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις για γενική λίπανση στα οχήματα και στη βιομηχανία.

EKOGREASE MOLY 2

Γράσο πολλαπλών χρήσεων βάσης λιθίου, ενισχυμένο με διθειούχο μολυβδένιο και γραφίτη. Κατάλληλο για εφαρμογές στη λίπανση οχημάτων, χωματουργικού εξοπλισμού και στη βιομηχανία.

EKOGREASE LC 2

Γράσο βάσης ασβεστίου, για πλήθος εφαρμογών γενικής λίπανσης.

EKOGREASE LC 2

Γράσο βάσης ασβεστίου, για πλήθος εφαρμογών γενικής λίπανσης.

EKOGREASE CHASSIS

Ημίρρευστο γράσο βάσης λιθίου, για χρήση σε κεντρικά συστήματα λίπανσης οχημάτων. Κατάλληλο και για κεντρικά συστήματα λίπανσης στη βιομηχανία.

EKOGREASE COTTON

Ημίρρευστο γράσο βάσης λιθίου, ειδικά σχεδιασμένο για τη λίπανση του συστήματος αδραχτιών όλων των βαμβακοσυλλεκτικών μηχανών. Κατάλληλο και για εφαρμογές όπου συστήνεται χρήση γράσου πολλαπλών χρήσεων, NLGI 00.