ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

2ο YOUTRUCK FIESTA POWERED BY EKO!

2Ο YOUTRUCK FIESTA POWERED BY EKO!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η έκθεση YouTruck Fiesta Powered by EKO στις 30 & 31 Μαΐου στο Autofestival στις Αφίδνες.

Πρόκειται για μια έκθεση που απευθύνεται στο οδηγό επαγγελματικού οχήματος αλλά και στον επαγγελματία αυτοκινητιστή και όχι μόνο. Φέτος εντάχθηκαν και οι θεματικές ενότητες του τουριστικού οχήματος, της αεριοκίνησης, των μεταφορών και της οδικής ασφάλειας. Σε ένα χώρο 46 στρεμμάτων, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις του κλάδου, των νέων τεχνολογιών, των μεταφορών, των logistics, των ελαστικών των συστημάτων ασφαλείας, της τηλεματικής και διαχείρισης στόλων αλλά και να κάνουν test drives επαγγελματικών οχημάτων αλλά και μοντελισμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Η ΕΚΟ ήταν εκεί με έντονη παρουσία ως χορηγός τίτλου καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, και είχαμε την ευκαιρία να προσελκύσουμε μεγάλο αριθμό επισκεπτών για να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα μας και ιδιαίτερα το νέο Diesel Avio και τα λιπαντικά μας. Οι επισκέπτες έρχονταν από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, οι περισσότεροι γνώριζαν ήδη το Diesel Avio και αρκετοί το χρησιμοποιούσαν ήδη και δήλωναν πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοσή του!

Ο διαγωνισμός της ΕΚΟ που έτρεχε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού που ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τα λιπαντικά της ΕΚΟ. Συνολικά κληρώθηκαν 20 νικητές που κέρδισαν συσκευασίες λιπαντικών EKO FORZA PLATINUM FORMULA LE.