ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Νέο EKO app. Πραγματικά ανέπαφες πληρωμές.

Ανακάλυψε τις νέες υπηρεσίες του ΕΚΟ App

Η ΕΚΟ, εδώ και δεκαετίες δίπλα στον καταναλωτή, φροντίζει να ακολουθεί τις ανάγκες που προκύπτουν και να δημιουργεί καινοτόμες υπηρεσίες που θα τις ικανοποιήσουν. Το ανανεωμένο ΕΚΟ App φέρνει στα χέρια όλων των χρηστών τον κόσμο της ΕΚΟ.

  • Η καινοτόμα υπηρεσία των πραγματικά ανέπαφων πληρωμών, έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάθε καταναλωτής κάνει τις αγορές του σε ένα πρατήριο ΕΚΟ. Πλέον η πληρωμή γίνεται κυριολεκτικά ανέπαφα, απευθείας από το κινητό του καταναλωτή, μέσω του EKO App, σκανάροντας την απόδειξη και απλά επιλέγοντας μία από τις κάρτες του (πιστωτική, χρεωστική ή κάρτα στόλου ΕΚΟ & BP) για να την ολοκληρώσει. Τέλος, λαμβάνει στο e-mail που έχει δηλώσει την απόδειξη της συναλλαγής. 

Οι πρωτοποριακές λειτουργίες όμως δεν σταματούν εκεί, το νέο, ανανεωμένο ΕΚΟ App φέρνει στα χέρια μας με λίγα tap στην οθόνη:

  • Το κοντινότερο πρατήριο και την δυνατότητα άμεσης πλοήγησης σε αυτό, για να μην χάνει ο χρήστης λεπτό από τον χρόνο του
  • Την δυνατότητα ελέγχου της ποιότητας των καυσίμων που μόλις παρέλαβε. Με ένα scan στην απόδειξη, μπορεί ο χρήστης να δει το ταξίδι των καυσίμων του από το διυλιστήριο, στο όχημά του, μέσω του προγράμματος ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΚΟ, του πρώτου προγράμματος ελέγχου καυσίμων στην Ελλάδα
  • Την άμεση ενημέρωση για νέα και προσφορές της ΕΚΟ


Δείτε την ταινία μας:


Κατεβάστε το ΕΚΟ App εδώ: https://ekogr.page.link/ekomobile