ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Η ΕΚΟ και φέτος χορηγός του Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη

Η ΕΚΟ και φέτος χορηγός του Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη


Το 9o Red Bull Art of Motion ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 7 – 8/10 με μεγάλη επιτυχία στη Σαντορίνη, συγκεντρώνοντας την παγκόσμια ελίτ του freerunning από 13 διαφορετικές χώρες, μπροστά σε περισσότερους από 3.000 θεατές που παρακολούθησαν από κοντά το αθλητικό υπερθέαμα.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Ουκρανός Alexander Titarenko έκανε την ανατροπή, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση, κερδίζοντας ταυτόχρονα το βραβείο για το Best Trick by CU. Στη 2η θέση ακολούθησε ο Nate Weston από την Αμερική, με τον Έλληνα Δημήτρη Κυρσανίδη να επανέρχεται στο βάθρο των νικητών, αυτή τη φορά στην 3η θέση. Best Female του διαγωνισμού, αναδείχθηκε η Aleksandra Shevchenko από τη Ρωσία.
  

Τον αγώνα υποστήριξε για ακόμη μια χρονιά η ΕΚΟ. Η δε παρουσία της ΕΚΟ στην Live αναμετάδοση του Red Bull Art of Motion άγγιξε ρεκόρ θεαματικότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όπως κάθε χρονιά, η ΕΚΟ, ως χορηγός του event, είχε οργανώσει ξεχωριστό πρόγραμμα φιλοξενίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, από όπου οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τα runs των αθλητών.