ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

H EKO στηρίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στο ‘’EUROBASKET 2017’’!

H EKO στηρίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά 
την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στο ‘’EUROBASKET 2017’’!

Η ΕΚΟ, ως επίσημος υποστηρικτής των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, στηρίζει με υπερηφάνεια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Ανδρών που συμμετέχει στο “EUROBASKET 2017’’, με την ευχή για μία σπουδαία και επιτυχημένη πορεία.

Η «Επίσημη Αγαπημένη» όλων των Ελλήνων, ξεκίνησε την Πέμπτη 31 Αυγούστου τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Οι επιτυχίες και οι μοναδικές στιγμές που μας έχει χαρίσει στο παρελθόν η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ είναι πάρα πολλές και ελπίζουμε στο “EUROBASKET 2017’’ να συνεχίσει να μας γεμίζει με χαρά.

Ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ κος Ρομπέρτο Καραχάννας ανέφερε: «Είμαστε εδώ και αρκετά χρόνια δίπλα στην Εθνική μας, μια ομάδα την οποία στηρίζουμε και με την οποία ταυτιζόμαστε. Σας θυμίζω ότι, ΕΚΟ είναι το ακρωνύμιο των λέξεων Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια. Όπως και η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ, έτσι και η ΕΚΟ –μια ελληνική εταιρεία- εκπροσωπεί τη χώρα μας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Καταφέρνει δε, όχι μόνο να αντιμετωπίζει ισάξια τις εταιρείες μεγαθήρια του κλάδου, αλλά και να διεκδικεί καθημερινά την πρωτιά!».

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!