ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Η ΕΚΟ στηρίζει το ελληνικό μπάσκετ

Η ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια», έχει μακρά παράδοση στη στήριξη θεσμών και αθλημάτων, η οποία είναι πλέον ταυτόσημη με την κουλτούρα της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της πολυετούς χορηγίας των Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ, η ΕΚΟ προχωρά σε μια νέα στρατηγική συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ. Αποτελώντας πλέον τον Χρυσό Χορηγό της Basket League αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ.

Πρόκειται για μια συνεργασία που θα συνεχιστεί σε βάθος χρόνου και κύριο στόχο έχει την αναβάθμιση της εικόνας του Πρωταθλήματος, την ανάδειξη του «ευ αγωνίζεσθαι», αλλά και του κοινωνικού χαρακτήρα του αθλήματος.

Μέσω ενός ολοκληρωμένου χορηγικού προγράμματος, ενισχύονται οι υπάρχουσες υποδομές του πρωταθλήματος, καθώς και οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό. Σημαντικότερη είναι όμως η ευαισθητοποίηση του κοινού και κυρίως της νέας γενιάς απέναντι σε θέματα βίας και fairplay.

Με μια σειρά σημαντικών δράσεων που λειτουργούν υποστηρικτικά της χορηγίας, στόχος είναι να κατανοήσουν οι νέες γενιές το άθλημα, αποκτώντας κίνητρα για να ασχοληθούν ουσιαστικά με αυτό. Εξίσου σημαντικό είναι το να επιστρέψουν, τόσο οι νέοι, όσο και οι οικογένειες, στα ελληνικά γήπεδα, εστιάζοντας παράλληλα στη στήριξη των ομάδων της επαρχίας, τις οποίες ανέκαθεν αγκάλιαζε η τοπική κοινωνία.

Με σεβασμό και σε απόλυτη αρμονία με τις διαχρονικές αξίες του υγιούς αθλητισμού, η ΕΚΟ δείχνει για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο απέναντι στους νέους και στην ελληνική οικογένεια, με απώτερο στόχο τα γεμάτα, απαλλαγμένα από βία, γήπεδα.