ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ DOMO Cookware

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ DOMO Cookware – H EKO έχει για εσάς τη συνταγή της επιτυχίας!

Νέα προωθητική ενέργεια ξεκινάει από την ΕΚΟ με τίτλο «DOMO Cookware – H EKO έχει για εσάς τη συνταγή της επιτυχίας!». Το νέο αυτό Πρόγραμμα προσφέρει τη σειρά υψηλής ποιότητας μαγειρικών σκευών Cucina Italiana της DOMO. Η συγκεκριμένη σειρά προσφέρει υψηλή απόδοση στο μαγείρεμα, γρήγορο ζέσταμα για εξοικονόμηση ενέργειας ενώ ξεχωρίζει για την αντικολλητική επίστρωση DuPont Teflon Classic και τα εργονομικά, μαλακά στην αφή χερούλια της. Ιδανικά για καθημερινή χρήση και κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων.

Τα προϊόντα για πρώτη φορά διατίθενται από τα πρατήρια ΕΚΟ σε μια τόσο προσιτή τιμή με έκπτωση έως 56% και με τη μικρή συλλογή κουπονιών που απαιτείται, κάνουν προσιτή τη συλλογή όλης της σειράς.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιανουαρίου 2019 με τέλος εξαργύρωσης κουπονιών στις 20 Ιανουαρίου 2019.

Ο μηχανισμός είναι ο γνωστός, ο Πελάτης συγκεντρώνοντας κουπόνια μπορεί να αποκτήσει τα μαγειρικά σκεύη σε προνομιακές τιμές! Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που ανεφοδιάζει το όχημά του, λαμβάνει ένα (1) κουπόνι για κάθε 10€ αγοράς καυσίμων. Με αγορά καυσίμου 20€ δύο (2) κουπόνια, με 30€ τρία (3) κουπόνια κοκ.

Συγκεντρώνοντας έξι (6) κουπόνια, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε αντικείμενο της επιλογής του καταβάλλοντας ένα ποσό σύμφωνα με την προσφορά.

Ελάτε κι εσείς σε ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ και αποκτήστε τα μαγειρικά σκεύη Cucina Italiana της DOMO!

Δείτε τη λίστα των πρατηρίων εδώ!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις τιμές των προϊόντων πριν και μετά την έκπτωση: