ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Ένα Marketing Excellence Award στην ΕΚΟ!

Το βραβείο αριστείας απέσπασε χθες το Marketing της ΕΚΟ στην κατηγορία εξαγωγικό marketing, στην Τελετή Marketing Excellence Awards που έγινε στο Athens Hilton.
Ο μοναδικός θεσμός βράβευσης του Marketing στη χώρα μας, προκηρύχθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Marketing (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ για πέμπτη φορά και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οι¬κονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.
Η ΕΚΟ κατόρθωσε να αποσπάσει το βραβείο αριστείας στην κατηγορία του εξαγωγικού marketing. Πρόκειται για την επιτυχημένη εφαρμογή του marketing plan του DIESEL Avio, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις ανάλογα τη χώρα. Με αυτό το καινοτόμο, για την ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά, προϊόν, η ΕΚΟ κατόρθωσε να αυξήσει τα περιθώριά της, την ικανοποίηση των πελατών της και, πάνω απ’ όλα, να αποδείξει ότι, όταν υπάρχει διάθεση, σκληρή δουλειά και ομαδικότητα, ακόμα και σε μια εξαιρετικά δύσκολη αγορά, σε περίοδο κρίσης, μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό.
Το βραβείο Marketing Excellence Award παρέλαβε για την ΕΚΟ ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛΠΕ, κος Ρομπέρτο Καραχάννας ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων : «Ακόμη ένα βραβείο έρχεται να προστεθεί στη συλλογή του Ομίλου ΕΛΠΕ και αυτή τη φορά ήρθε από το Marketing. Σε ένα τόσο δύσκολο χώρο όπως της εμπορίας καυσίμων, δεν αρκεί κανείς να έχει μόνο την τεχνογνωσία, τις απαιτούμενες συνεργασίες και καινοτομίες αλλά πρέπει να τα συνδυάσει όλα αυτά, ώστε να καταφέρει να παράγει ένα προϊόν που θα έχει επιτυχία στην αγορά. Εμείς, στην ΕΚΟ λειτουργούμε οριζόντια. Δε βλέπουμε την Ελλάδα και το εξωτερικό σαν διαφορετικές αγορές αλλά σαν μια κοινή αγορά με κοινά προϊόντα και κοινό Marketing. Αυτά που μάθαμε στην Ελλάδα τα εξάγαμε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα εδώ στη Σερβία και τη Βουλγαρία και προφανώς με μεγάλη επιτυχία».