ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Συνέδριο Πωλήσεων Εμπορίας 2015

Συνέδριο Πωλήσεων Εμπορίας 2015

Στις 21 και 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το 4ο Συνέδριο Πωλήσεων Εμπορίας 2015 που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Γαλήνη, στα Καμένα Βούρλα.

Το κεντρικό μήνυμα αυτού του Συνεδρίου ήταν : «Μαζί στην Κορυφή» και γύρω από αυτό το πλαίσιο κινήθηκαν όλες οι εργασίες του διημέρου.

Οι σύνεδροι κλήθηκαν να αποτυπώσουν τους προβληματισμούς τους γύρω από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους καθημερινά και να δώσουν τις δικές τους προτάσεις για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση των στόχων τους αλλά και γενικότερα για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των εταιριών εμπορίας. Η συμμετοχή τους ήταν για ακόμα μια χρονιά ιδιαίτερα ενεργή. Οι παρατηρήσεις και τα σχόλια των συνέδρων συγκεντρώθηκαν, ώστε να γίνει η επεξεργασία και να εξετασθούν οι τρόποι βελτίωσης της λειτουργίας της Εμπορίας.

Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η παρουσίαση του κ. Θοδωρή Παπαλουκά, που εξήγησαν πως, ακόμα και με τις πιο δύσκολες συνθήκες και με τις πιο μικρές πιθανότητες, όταν η ομάδα είναι ενωμένη και αγωνίζονται όλοι για τον ίδιο σκοπό, μπορεί να κατακτήσει την κορυφή!