Το e Gas της ΕΚΟ στην έκθεση Autogas & Natural Gas Expo 2015!
Το e Gas τηςΕΚΟστηνέκθεση Autogas & Natural Gas Expo 2015!
Μετά την επιτυχή παρουσία μας, στην Ημερίδα «Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας στην Αυτοκίνηση & τις Μεταφορές», φέτος η ΕΚΟ συμμετέχει για πρώτη φορά και στην πιο σημαντική ίσως εκδήλωση, τη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Καυσίμων Κίνησης, την Autogas & NaturalGasExpo 2015. Πρόκειται για μια από τις πλέον επιτυχημένες κλαδικές εκθέσεις πανελληνίως με πανευρωπαϊκή αναγνώριση.
Με τα νέα, ανανεωμένα λογότυπα, η ΕΚΟ θα βρίσκεται φέτος με περίπτερο στην Διεθνή έκθεση Υγραερίου Κίνησης και Φυσικού Αερίου που διεξάγεται στις 17-19 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Δωδεκανήσου & Αναπαύσεως, Περιστέρι . Η προβολή μας θα είναι αμφίπλευρη στο σημείο εισόδου και εξόδου της έκθεσης.
Η ΕΚΟ συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της και στο χώρο του Υγραερίου, τόσο στο Υγραέριο Κίνησης (Autogas), όσο και στο Υγραέριο σε Δεξαμενές (Xύμα) και στο Υγραέριο σε Φιάλες (Εμφιαλωμένο).
Η ΕΚΟ διαθέτει στο δίκτυό της ήδη τρία πρατήρια για ανεφοδιασμό των αυτοκινήτων και με Φυσικό Αέριο ενώ πρόθεση της εταιρείας είναι να επεκτείνει περισσότερο το δίκτυο ώστε ο καταναλωτής να έχει ακόμα περισσότερες επιλογές.
Καλούνται οι συνάδελφοι να επισκεφτούν το Περίπτερό μας και να υποστηρίξουν τη συμμετοχή μας στην είσοδο της έκθεσης Autogas & Natural Gas Expo 2015.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις και τα test drive αυτοκινήτων, θα μονοπωλήσουν για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον.