ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Η ΕΚΟ στην Ηλεκτροκίνηση!

Στην ΕΚΟ είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις!

Από τον Σεπτέμβριο 2011 η ΕΚΟ έχει εγκαταστήσει σε 3 ιδιόκτητα πρατήριά της σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Μαρούσι, συστήματα διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας σε αυτοκινητιστές, σε συνεργασία με την εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ELPEDISON.

Μόλις ολοκληρωθεί το θεσμικό πλαίσιο και οριστούν (εγκριθούν) οι κατάλληλες αδειοδοτήσεις, η ΕΚΟ, πρωτοπόρος και στην Ηλεκτροκίνηση, θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους οδηγούς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

Άλλωστε η ΕΚΟ, εδώ και τρία χρόνια είναι κύριος χορηγός του ΕΚΟ Mobility Rally! Πρόκειται για τον επίσημο αγώνα ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων τον οποίο υποστηρίζουμε ενεργά σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητου Οχήματος (ΕΛΙΝΗΟ). Ο αγώνας είναι ενταγμένος στις εκδηλώσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

Γιατί στόχος μας στην ΕΚΟ είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών στον τομέα της ενέργειας. Με την έναρξη ισχύος του αντίστοιχου νομοθετικού πλαισίου, η ΕΚΟ προσδοκά να είναι η πρώτη επιλογή για τους αυτοκινητιστές που έχουν επιλέξει την Ηλεκτροκίνηση!