ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Η ΕΚΟ χορηγός του Red Bull X-Fighters World Tour

Η ΕΚΟ χορηγός του  Red Bull X-Fighters World Tour

/Freestyle Motocross/Ελλάδα

Σε ένα ακόμα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα event, η ΕΚΟ έδωσε πάλι το παρών της, την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου.

Το Red Bull X-Fighters World Tour Freestyle Motocross, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο χώρος ήταν εντυπωσιακός και η χωμάτινη, πολυεπίπεδη πίστα μέσα στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, άφησε διαγωνιζόμενους και κοινό ενθουσιασμένους! Σε ένα συγκλονιστικό τελικό που θα μείνει στην ιστορία, ο Clinton Moore πραγματοποίησε μια άψογη εμφάνιση και κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη σειρά στο Πρωτάθλημα FMX, να κατακτήσει την πρώτη θέση. Τα τρικ του Αυστραλού αναβάτη έκοψαν την ανάσα του εκστασιασμένου κοινού αφήνοντας τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2013, Tom Pages, στη δεύτερη θέση.

Πανέμορφες νυχτερινές εικόνες από την Ελλάδα, ταξίδεψαν παγκοσμίως, αναδεικνύοντας μια διοργάνωση που χρειάστηκε περίπου 500 άτομα και αρκετούς μήνες για να ολοκληρωθεί, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η Αθήνα ανήκει στο χάρτη των πόλεων που μπορούν να φιλοξενούν μεγάλες και επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις.

Η ΕΚΟ ήταν εκεί με ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, από το οποίο πέρασαν πάνω από 3.000 θεατές. Περισσότερες από 1000 φωτογραφίες τραβήχτηκαν με τη enduro Yamaha μοτοσυκλέτα που βρισκόταν εκεί, όπου, με τη χρήση του ειδικού photo booth, το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται.

Η αγωνιστική δράση μεταφέρεται τώρα στη Μαδρίτη στις 10 Ιουλίου, μετά την εκκίνηση στην Πόλη του Μεξικού και τη θεαματική στάση στην Αθήνα. Η Πρετόρια θα ακολουθήσει στις 12 Σεπτεμβρίου, πριν το πιο αναγνωρισμένο Πρωτάθλημα FMX καταλήξει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 30 Οκτωβρίου.