ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 211 1818050

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η ΕΚΟ διαμόρφωσε ένα νέο εξελιγμένο πετρέλαιο θέρμανσης με ακόμη πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά, που σας εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση καυστήρα, μειωμένα έξοδα συντήρησης και χαμηλότερη κατανάλωση.
Επιλέγοντας Πετρέλαιο Θέρμανσης ΕΚΟ, γνωρίζετε ότι επιλέγετε ένα εγγυημένο προϊόν άριστης ποιότητας, φιλικό προς το περιβάλλον και επιπλέον πιο οικονομικό. 
 • Αντιδιαβρωτικό / αντιρρυπαντικό
 • Τελειότερη καύση
 • Μείωση επικαθήσεων στον καυστήρα
 • Μείωση μαύρου καπνού

Οι καταναλωτές στους Νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Έβρου, μπορούν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από την EKO τηλεφωνώντας στο 18198.

Για τις υπόλοιπες περιοχές οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους συνεργάτες μεταπωλητές ή στους πρατηριούχους  ΕΚΟ. 
Εξασφαλίζετε έτσι:
 • άμεση παράδοση μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που θα δώσετε την παραγγελία σας,στις γνωστές χαμηλές τιμές της ΕΚΟ
 • εξυπηρέτηση με σύγχρονα συστήματα οργάνωσης και έμπειρο προσωπικό.
 • τον απόλυτο έλεγχο στην παράδοση με το ΕΚΟ Control System. 


Το EKO Control System είναι ένας φορητός μετρητής πετρελαίου θέρμανσης, που τοποθετείται μεταξύ ακροσωληνίου και δεξαμενής και σας εξασφαλίζει 100% την ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που θα παραλάβετε!


Ζητήστε παράδοση πετρελαίου με τον φορητό μετρητή πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ.      
Η τοποθέτηση γίνεται από την ΕΚΟ και φυσικά είναι ΔΩΡΕΑΝ! Ο φορητός μετρητής πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ σας εξασφαλίζει 100% γιατί:
 • Μετρά με ακρίβεια την παραδιδόμενη ποσότητα καυσίμου
 • Ανιχνεύει τον αέρα και το νερό στην παροχή καυσίμου
 • Μετρά την θερμοκρασία παράδοσης
 • Διασφαλίζει ότι πληρώνετε μόνο την ποσότητα που μπήκε στην δεξαμενή σας
 

Τώρα το Πετρέλαιο Θέρμανσης ΕΚΟ σε 9 άτοκες δόσεις και 5% επιστροφή με τις κάρτες Eurobank έως 7/12.

Η Eurobank και η Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια, με στόχο την ουσιαστική βοήθεια και στήριξη των πελατών τους, αλλά και την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων ατομικών και οικογενειακών αναγκών, προσφέρουν για 5η συνεχόμενη χρονιά τη δυνατότητα πληρωμής του Πετρελαίου Θέρμανσης με χρήση των Πιστωτικών Καρτών Eurobank σε 9 άτοκες δόσεις και 5% Επιστροφή.
Συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα στους κατόχους όλων των Πιστωτικών Καρτών της Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, να προμηθευτούν Πετρέλαιο Θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ έως και τις 30 Απριλίου 2017 και να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα σε 9 άτοκες δόσεις.
Επιπλέον, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επιστροφή, εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερο όφελος. Αγοράζοντας πετρέλαιο θέρμανσης σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ κερδίζουν 5% Επιστροφή επί της αξίας των συναλλαγών τους.


Όροι και προυποθέσεις στο www.epistrofi-eurobank.gr

Δείτε τα πρατήρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εδώ: Πρατήρια Προγράμματος

Η προσφορά ισχύει για αγορές πετρελαίου θέρμανσης από €250 έως και €3.000. Από τις 8/12/2016 το ποσοστό Επιστροφής θα ανέλθει σε 3% ενώ οι 9 άτοκες δόσεις ισχύουν για όλη τη διάρκεια διανομής πετρελαίου θέρμανσης μέχρι και τις 30/4/2017.