ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Συνεργασία με την Καλυψώ

Οι Επιχειρηματικές ευκαιρίες για εσάς !

Εάν είστε ένας έμπειρος και δυναμικός επαγγελματίας που ψάχνει δοκιμασμένες επιχειρηματικές ευκαιρίες, σας δίδεται μια ουσιαστική ευκαιρία να λειτουργήσετε τη δική σας Επιχείρηση με την υποστήριξη της ΚΑΛΥΨΩ ΚΕΑ ΑΕ. Πρόκειται για Εταιρεία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ που διαθέτει ένα μεγάλο Δίκτυο Ιδιολειτουργούμενων Πρατηρίων Καυσίμων με τα σήματα της ΕΚΟ και της BP.

Γιατί αποτελεί ουσιαστική Επιχειρηματική ευκαιρία ;

Σήμερα τα πρατήρια υγρών καυσίμων αποτελούν ένα εξαιρετικό σημείο ευκολίας, που δεν περιορίζεται μόνο στον απλό ανεφοδιασμό των αυτοκινητιστών με καύσιμα. Ένα πρατήριο υψηλών προδιαγραφών αποτελεί σημείο πώλησης, όχι μόνο προϊόντων καυσίμου αλλά και πολλών άλλων προϊόντων, όπως λιανεμπορίου και εστίασης, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, υπηρεσιών και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Είναι, λοιπόν, σημαντικό η λειτουργία των πρατηρίων με τα σήματα της ΕΚΟ και της BP, να είναι τέτοια, ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού. Τα προϊόντα άριστης ποιότητας σε συνδυασμό με την απαραίτητη τεχνογνωσία και την παροχή συνεχούς εκπαίδευσης, βοηθούν τους Διαχειριστές μας να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να δημιουργήσουν μία βιώσιμη επιχείρηση με ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες εξέλιξης.

Η ΚΑΛΥΨΩ ΚΕΑ ΑΕ έχει αποδείξει ότι βοηθάει ουσιαστικά και αποτελεσματικά τους συνεργάτες της να πετύχουν τους στόχους τους! Γιατί το όφελος της επιχείρησής σας είναι και δικό μας όφελος! Η επιτυχία της επιχείρησής σας είναι και δική μας επιτυχία!

Πώς λειτουργεί το Επιχειρηματικό μας μοντέλο ;

Ως συνεργάτες, θα δημιουργήσετε μια σύγχρονη επιχειρηματική μονάδα, αναλαμβάνοντας τη λειτουργία κάποιου από τα Ιδιολειτουργούμενα Πρατήρια του Δικτύου μας, χωρίς να διαθέσετε χρόνο και χρήματα για την κατασκευή, την οργάνωση και την τροφοδοσία του.

Θα είναι απαραίτητη η καθημερινή σας παρουσία στο Πρατήριο για να παρακολουθείτε και να καθοδηγείτε την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του και το Ανθρώπινο Δυναμικό σας.

Η Εταιρεία μας θα σας παρέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και το σύνολο των προϊόντων, που σε συνδυασμό με τα ισχυρότερα brand’s της αγοράς, θα μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες επιτυχίας σας.

Βασικοί Όροι Συνεργασίας

Με την έναρξη της συνεργασίας μας θα καταβάλλετε ένα ποσό, ως εγγύηση, ανάλογα με τον τύπο του πρατηρίου που θα αναλάβετε. Το ποσό λειτουργεί αποκλειστικά ως εγγύηση και σε περίπτωση διακοπής της συνεργασίας μας θα σας επιστραφεί, σύμφωνα με τους όρους της μεταξύ μας σύμβασης.

Επιπλέον θα εκπαιδευτείτε, τόσο σε θέματα προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και σε θέματα λειτουργίας, με στόχο να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το πρατήριο και να είστε σε θέση, με τη σειρά σας, να εκπαιδεύσετε το δικό σας προσωπικό.

Παράλληλα, σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας σε θέματα προετοιμασίας του επιχειρηματικού πλάνου της επιχείρησής σας και σας στηρίζουμε καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησής του.

Τι προσφέρουμε ;

Προσφέρουμε Brand Name, Τεχνογνωσία, Άριστα Προϊόντα, Δίκτυο Προμηθευτών, Σύστημα Διαχείρισης και Λειτουργίας, Υποστήριξη Marketing, Διαδικασία Εκπαίδευσης, Μεθόδους Διοίκησης και Διαχείρισης, και ουσιαστικά ό,τι είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του Πρατηρίου.

Τι αναζητούμε;

Αναζητούμε έμπειρους επαγγελματίες, αποφασισμένους να επιτύχουν!

Αναζητούμε επαγγελματίες με οργανωτικό πνεύμα, με ικανότητες επικοινωνίας και αποτελεσματικής συνεργασίας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Εάν ενδιαφέρεστε, είναι απαραίτητο να έχετε ολοκληρώσει τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, να έχετε εμπειρία σε Πωλήσεις ή σε Εξυπηρέτηση Πελατών και να διαθέτετε Γνώσεις Χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Ένας τίτλος Σπουδών, η Γνώση Αγγλικών και η Εμπειρία σε Διαχείριση Ανθρώπων και Πωλήσεων σε κλάδο Προϊόντων Λιανεμπορίου, θα συνεκτιμηθούν.

Πώς θα εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ;

Αν σας ταιριάζει μια τέτοια επαγγελματική πρόταση, συμπληρώστε την Αίτηση που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα και στείλτε την στη διεύθυνση retail@helpe.gr, για να συζητήσουμε μαζί τις λεπτομέρειες.

Αναπτυσσόμαστε ραγδαία σε όλη την Ελλάδα, για αυτό μην παραλείψετε να συμπληρώσετε και τις πόλεις στις οποίες θα θέλατε να δραστηριοποιηθείτε.