ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια, θυγατρική του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, συνεχίζει μέσα από τις δράσεις της να σηματοδοτεί μία διαφορετική ηθική προσέγγιση σε θέματα όπως η κοινωνία, το περιβάλλον, ο πολιτισμός, η ποιότητα ζωής, η εφοδιαστική αλυσίδα και οι προμηθευτές.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε συνάνθρωπο έχει επικεντρώσει την πολιτική της στην αρχή της συνέπειας και της δράσης μέσα στην κοινωνία.

Ειδικότερα, το 2014 συνεχίζοντας το πολύπλευρο κοινωνικό της έργο:

  • Ενίσχυσε με το ποσό των 25.000 ευρώ τις δράσεις του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF, αντί εταιρικών δώρων και εκδηλώσεων την περίοδο των Χριστουγέννων.
  • Συμμετείχε στη δράση συγκέντρωσης τροφίμων του «ΔΕΣΜΟΥ» για άπορες οικογένειες την περίοδο των Χριστουγέννων και στο Χριστουγεννιάτικο & Πασχαλινό Bazaar που διοργανώθηκε από τις ΜΚΟ «Εργαστήρι», «ΠΕΚ-ΑΜΕΑ» και «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του παιδιού».
  • Κάλυψε τη συμμετοχή των εργαζομένων της στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων Εταιρειών Πετρελαιοειδών.
  • Ενίσχυσε με το ποσό των 5.000 ευρώ την ΜΚΟ «Make a Wish Ελλάδος», αγοράζοντας Χριστουγεννιάτικα στολίδια (Αστέρια Ευχής) για τον στολισμό των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων. Με αυτή την ενίσχυση πραγματοποιήθηκε η ευχή ενός παιδιού, της Ελένης, 11 ετών, που ήθελε να αποκτήσει ένα λευκό πιάνο.
  • Τα ιδιολειτουργούμενα πρατήρια διέθεσαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες προς πώληση (0,50 ευρώ η καθεμία) με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Ειδικού Εργαστηρίου «Μαργαρίτα».