ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 211 1818050

EKO EUROBANK

Βενζίνη με Επιστροφή!Κάθε φορά που γεμίζετε το ρεζερβουάρ σας σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ με κάρτες Eurobank και κάρτες που διατίθενται μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, κερδίζετε 1% €πιστροφή.

 Μην ξεχάσετε να εξαργυρώσετε τα διαθέσιμα ευρώ σας σε επόμενη συναλλαγή σας και να πληρώσετε λιγότερο ή ακόμα και καθόλου!

 Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα και για τα συνεργαζόμενα πρατήρια ΕΚΟ στο https://www.eurobank.gr/el/epistrofi ή στην εφαρμογή €πιστροφή app.ΥΕS VISAH YES Visa δημιουργήθηκε για εσάς που επιθυμείτε να πραγματοποιείτε έξυπνες και συμφέρουσες αγορές, καθώς σας προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που σας επιστρέφει πραγματικά ευρώ επί της αξίας των καθημερινών συναλλαγών σας.

Πιο συγκεκριμένα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την YES Visa κερδίζετε:
  • 6%* κέρδος στα εμπορικά κέντρα Golden Hall, The Mall Athens, Mediterranean Cosmos και στη Μαρίνα Φλοίσβου
  • 3% κέρδος σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ
  • 1% κέρδος από τις αγορές σας στις υπόλοιπες επιχειρήσεις
Μάθετε περισσότερα & αποκτήστε την YES Visa στα ειδικά διαμορφωμένα stands εντός των συνεργαζόμενων εμπορικών κέντρων, στα καταστήματα Eurobank, στο www.eurobank.gr ή στο www.yes-card.gr ή με ένα τηλέφωνο στο 210.95.55.555 και επωφεληθείτε των προνομίων που σας παρέχει.

* Ισχύει επιπλέον τυχόν άλλων προσφορών και εκπτώσεων στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το πρόγραμμα YES VISA.