ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Δραστηριότητες

Η Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια δραστηριοποιείται στον Κλάδο των Υγραερίων από τα μέσα της δεκαετίας 1980 και διατηρεί σήμερα 3 εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο, τη Θεσσαλονίκη και στο Ρέθυμνο, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της, σε όλη την επικράτεια. Από αυτές τις Εγκαταστάσεις διακινεί Χύμα Υγραέριο για Βιομηχανική, Εμπορική και Οικιακή χρήση, Εμφιαλωμένο Υγραέριο για Επαγγελματική και Οικιακή χρήση, καθώς και Υγραέριο Κίνησης Οχημάτων (Autogas).Η συνολική αποθηκευτική δυνατότητα των Εγκαταστάσεών της, ξεπερνάει τα 3.600m3, ενώ η συνολική ημερήσια δυνατότητα εμφιάλωσης, αγγίζει τις 15.000 φιάλες.

Συνολικά, στις 3 Εγκαταστάσεις Υγραερίων της εταιρείας, απασχολούνται περίπου 40 εργαζόμενοι ενώ άλλοι 30 συνδέονται άμεσα με τη δραστηριότητα αυτή ως Εξωτερικοί Συνεργάτες της Εταιρείας. Η ΕΚΟ εξυπηρετεί μεγάλους Βιομηχανικούς και Εμπορικούς Πελάτες με Ιδιόκτητο και Εργολαβικό μεταφορικό στόλο ενώ πλήθος Συνεργατών και Εμπόρων προμηθεύονται εμφιαλωμένο υγραέριο σε φιάλες των 3, 10, 15, 25 κιλών.

Επίσης, λειτουργούν περίπου 140 μεικτά πρατήρια Υγραερίου Κίνησης (Autogas) σε όλη την Επικράτεια, με το Δίκτυο αυτό να επεκτείνεται δυναμικά.
Το Υγραέριο συνδυάζει εξαιρετική φιλικότητα προς το περιβάλλον και χαμηλή τιμή (σε σύγκριση με το Diesel) αποτελώντας μία άριστη λύση κόστους/απόδοσης για τους μεγάλους Βιομηχανικούς & Εμπορικούς Πελάτες , τις μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τους Οικιακούς Καταναλωτές.
Επίσης, για τους ίδιους λόγους, το Υγραέριο Κίνησης (Autogas) αποτελεί μία πολύ συμφέρουσα εναλλακτική πρόταση για τους οδηγούς αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν σήμερα για τις μετακινήσεις τους τη Βενζίνη ή σκέφτονται να αποκτήσουν ένα όχημα που χρησιμοποιεί Πετρέλαιο Κίνησης.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Γραμματεία: 210 7725187
Πωλήσεις: 210 7725537