ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Ανεφοδιασμός με καύσιμο (Υγραέριο κίνησης)

Σας καλωσορίζουμε ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Κατά την είσοδό σας στο πρατήριο, ο υπάλληλος της πλατείας σας καθοδηγεί, ώστε να σταθμεύσετε το όχημά σας ανάλογα με το σκοπό της επίσκεψής σας στο πρατήριο.

Για ανεφοδιασμό με υγραέριο κίνησης, ο υπάλληλος πλατείας σας καθοδηγεί να σταθμεύσετε στην αντίστοιχη νησίδα δίπλα στην αντλία του υγραερίου. Ο ανεφοδιασμός πραγματοποιείται πάντα από αντλία που βρίσκεται στην ίδια πλευρά με το στόμιο του ρεζερβουάρ του οχήματος.

Πριν την έναρξη του ανεφοδιασμού:
Ο υπάλληλος που σας εξυπηρετεί θα σας ζητήσει, για την ασφάλειά σας:
  • Να σβήσετε τη μηχανή του αυτοκινήτου σας.
  • Να κλείσετε το κινητό σας τηλέφωνο.
  • Να μην καπνίζετε.
  • Να επιλέξετε να μείνετε εντός ή εκτός του αυτοκινήτου.
Πριν συνδεθεί το αυτοκίνητό σας, ο υπάλληλος που σας εξυπηρετεί ελέγχει αν το σημείο πλήρωσης και το ακροφύσιο του οχήματος είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση. Κατά τη σύνδεση του ακροφυσίου, να επιβεβαιώσετε ότι δεν έχει γίνει λανθασμένη σύνδεση.

Κατά τη διάρκεια του εφοδιασμού:
Ο υπάλληλος που σας εξυπηρετεί είναι παρών σε όλη τη διάρκεια του ανεφοδιασμού του οχήματός σας με υγραέριο.

Το υγραέριο είναι άχρωμο και έχει μια χαρακτηριστική μυρωδιά, ώστε να είναι εύκολος ο εντοπισμός διαρροών. Σε περίπτωση εντοπισμού μιας διαρροής υγραερίου, ο υπάλληλος θα ενεργοποιήσει το συναγερμό κινδύνου του πρατηρίου και ο ανεφοδιασμός θα διακοπεί άμεσα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες του προσωπικού του πρατηρίου που είναι εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Μετά τη λήξη του ανεφοδιασμού:
Βεβαιωθείτε ότι ο ανεφοδιασμός έχει τελειώσει, ότι έχει αφαιρεθεί η μάνικα και ότι η τάπα του ρεζερβουάρ είναι κλειστή, πριν ανάψετε τη μηχανή του αυτοκινήτου σας.