ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Supermarket & Café

Supermarket και Café

Νέα προϊόντα και υπηρεσίες είναι έτοιμα να προσφέρουν επιλεγμένα πρατήρια του δικτύου Καλυψώ στο πλαίσιο της στρατηγικής για ανάπτυξη της προσφοράς μας προς τον πελάτη που αναζητά ευκολία στις καθημερινές του συναλλαγές!
Γρηγόρης Μικρογεύματα,Ok!Market, Express Market…

Γρηγόρης Μικρογεύματα : Πρόκειται για ένα μικρό ζεστό καφέ, ειδικά  προσαρμοσμένο στη λειτουργία του πρατηρίου με τη γνωστή ποικιλία προϊόντων της Γρηγόρης Μικρογεύματα και φυσικά 7ήμερη λειτουργία! Ήδη λειτουργούν 6 σημεία Γρηγόρης, σε Αττική, Πάτρα και Θεσσαλονίκη  εντός των αντίστοιχων πρατηρίων Καλυψώ και το δίκτυο συνεχώς επεκτείνεται!
Οκ! Market : Ένα μικρό supermarket μέσα σε πρατήριο! Αυτή την ανάγκη ήρθε να καλύψει η συνεργασία μας με τα Ok! Market της εταιρείας Μαρινόπουλος και βεβαίως πάντα με το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του πρατηρίου. Σήμερα ήδη λειτουργούν 2  τέτοια supermarket στην Αττική.

Express Market : Η πιο πρόσφατη συνεργασία μας είναι αυτή με την εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ. Η πιο φημισμένη αλυσίδα supermarkets της Β. Ελλάδας ξεκίνησε τη λειτουργία της στο χώρο του πρατηρίου πάντα στις τιμές του supermarket αλλά με ωράριο πρατηρίου! Η συνεργασία εγκαινιάστηκε με το πρατήριο της ΕΚΟ στα Κωνσταντινουπολίτικα Θεσσαλονίκης.