ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Νέα Αμόλυβδη 95EKONOMY από την ΕΚΟ

Περισσότερα χιλιόμετρα – Λιγότερα καύσιμα

Με την νέα αμόλυβδη 95ΕΚΟΝΟΜΥ της ΕΚΟ


Σε μια ιδιαίτερα θερμή τελετή με προσκεκλημένους από τον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η ΕΚΟ παρουσίασε στην Αίγλη του Ζαππείου τη νέα βενζίνη 95 EKONOMY.

Πρόκειται για ένα νέο καύσιμο που δημιούργησε η ΕΚΟ σε συνεργασία με την BASF τη μεγαλύτερη εταιρία χημικών του κόσμου. Για μια ακόμα φορά, η ΕΚΟ ανέλαβε δυναμικά την πρωτοβουλία να δείξει την έμπρακτη συμπαράστασή της στον Έλληνα καταναλωτή που δοκιμάζεται σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Η 95 ΕΚΟΝΟΜΥ βασίζεται σε μια νέα βελτιωμένη σύνθεση με πρόσθετα και ρυθμιστές τριβής τελευταίας τεχνολογίας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης έως και 1 λίτρο σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ, χαρίζοντας έως και 300 επιπλέον χιλιόμετρα το χρόνο με την ίδια ποσότητα καυσίμου.

Η νέα βενζίνη 95 ΕΚΟΝΟΜΥ:

  • Καθαρίζει καλύτερα τις βαλβίδες εισαγωγής και με μακροχρόνια χρήση διατηρεί καθαρό τον κινητήρα με αποτέλεσμα να βελτιώνει τις επιδόσεις του.
  • Προστατεύει τον κινητήρα από φθορές, μειώνοντας τις τριβές
  • Είναι πιο φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον (λιγότεροι εκπεμπόμενοι ρύποι).
  • Απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές για να τους προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου έως 2%.

Την τελετή προλόγισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ, κος Ι. Ψυχογυιός ενώ στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων κος Τ. Γιαννίτσης καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κος Ι. Κωστόπουλος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Διευθυντής Πωλήσεων Λιανικής & Marketing κος Β. Παναγόπουλος, οι εκπρόσωποι της εταιρίας BASF κ.κ. Georg Scheper και  Dr Harald Schwahn, ο Αν. Καθηγητής του ΕΜΠ κ. Φ. Ζαννίκος (Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών), στελέχη των ΕΛΠΕ και της ΕΚΟ καθώς και οι οδηγοί αγώνων αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας της EKO RACING TEAM κ.κ. Δ. Ψύλλος, Κ. Χαλιβελάκης και Α. Παπαγεωργίου.