ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

ΝΕΟ DIESEL Avio Από Την ΕΚΟΝΕΟ DIESEL Avio
Για μεγαλύτερη απόδοση & καθαρότερο κινητήρα!

Η ΕΚΟ ανταποκρίνεται σήμερα στην ανάγκη των καταναλωτών Diesel κίνησης για ένα καύσιμο που θα δίνει μέγιστη απόδοση αλλά και απόλυτη καθαρότητα, δημιουργώντας το DIESEL Avio Double Filtered!Σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία χημικών στον κόσμο, η ΕΚΟ, στο DIESEL Avio Double Filtered, όχι μόνο ενσωματώνει τελευταίας τεχνολογίας πρόσθετα για μέγιστη απόδοση, αλλά δημιουργεί ένα νέο καύσιμο στο οποίο εφαρμόζεται η τεχνολογία φίλτρων καυσίμων των αεροσκαφών στο Diesel του αυτοκινήτου σας, απογειώνοντας τον κινητήρα του!

Το νέο DIESEL Avio εξασφαλίζει:
  • Μεγαλύτερη επιτάχυνση, μείωση θορύβων και λιγότερους κραδασμούς, χάρη στον αυξημένο αριθμό κετανίων.
  • Μηδενική απώλεια ισχύος του κινητήρα καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του και σε όλο το εύρος των στροφών του (σύμφωνα με το τεστ κινητήρα CEC F-98-08 που έχει καθιερωθεί για τους σύγχρονους common rail κινητήρες Diesel).


 
  • Εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού του κινητήρα, άρα και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.
  • Πλήρη επαναφορά της ομαλής λειτουργίας του κινητήρα με 2 γεμίσματα. Με 5 γεμίσματα, πλήρη εξαφάνιση των εσωτερικών εναποθέσεων στα μπεκ.
  • Αποτελεσματική αντιαφριστική, αντιδιαβρωτική και αντιοξειδωτική προστασία χάρη στα ειδικά τεχνολογικά προηγμένα βελτιωτικά πρόσθετα.
Η ΕΚΟ με το νέο DIESEL Avio, για πρώτη φορά στην Ελλάδα εφαρμόζει την τεχνολογία φίλτρων καυσίμων των αεροσκαφών στο Diesel του αυτοκινήτου σας! Το Avio Filter που είναι εγκατεστημένο αμέσως πριν τις αντλίες καυσίμου, είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο φίλτρο, που εξασφαλίζει την καθαρότητα των καυσίμων σας στο επίπεδο καθαρότητας των καυσίμων των αεροσκαφών.


Με το Avio Filter επιτυγχάνεται:
  • Απομάκρυνση σωματιδίων
  • Απομάκρυνση σκουριάς και νερού
  • Απόδοση φιλτραρίσματος καυσίμου 98%

Νέο DIESEL Avio Double Filtered από την ΕΚΟ!
Ο συνδυασμός απόδοσης και καθαρότητας που απογειώνει τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας από τα πρώτα κιόλας γεμίσματα!


Μόνο σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ
(Δείτε εδώ τη λίστα με τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ )