ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Νέο Diesel EKOΝΟΜΥ από την ΕΚΟ

Νέο Diesel EKOΝΟΜΥ από την ΕΚΟ
Μεγαλύτερη οικονομία, υψηλότερη απόδοση!


Η ΕΚΟ, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη του καταναλωτικού κοινού για μεγαλύτερη οικονομία στις μετακινήσεις, παρουσίασε σήμερα σε επίσημη εκδήλωση το νέο της προϊόν, το Diesel EKONOMY από την ΕΚΟ.
Ένα καύσιμο νέας γενιάς, το οποίο:
  • Επιτυγχάνει οικονομία έως και 4%, δηλαδή έως και 5 λεπτά/λίτρο*.
  • Αυξάνει την απόδοση του κινητήρα.
  • Μειώνει το θόρυβο της μηχανής έως και 15%.
  • Εξασφαλίζει εξαιρετική απορρυπαντική και αντιδιαβρωτική προστασία σε όλους τους τύπους κινητήρων.
  • Αποτρέπει το σχηματισμό επικαθήσεων στα μπεκ.
  • Μειώνει τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου και άκαυστων σωματιδίων.
  • Περιορίζει τα έξοδα συντήρησης και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τον κινητήρα.

Το νέο Diesel EKONOMY αναπτύχθηκε από την ΕΚΟ σε συνεργασία με την Total και έχει μια μοναδική σύνθεση που εξασφαλίζει την αύξηση του αριθμού κετανίου, άρα και την αύξηση απόδοσης του πετρελαιοκινητήρα.

Παράλληλα, διαθέτει ένα πρόσθετο νέας τεχνολογίας, το οποίο εξοικονομεί χρήματα για τον οδηγό αφού, του επιτρέπει να διανύει περισσότερα χιλιόμετρα με την ίδια ποσότητα καυσίμου. Το νέο καύσιμο είναι σχεδιασμένο να αντεπεξέρχεται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών οδηγών και είναι κατάλληλο για χρήση σε όλους τους τύπους πετρελαιοκινητήρων (Euro 5 και παλαιότερους).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ κος Ι. Ψυχογυιός δήλωσε : « Η ΕΚΟ για άλλη μια φορά παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή εφαρμόζοντας πρωτοποριακά προγράμματα και εισάγοντας νέα προϊόντα. Μια υπόσχεση που κρατάμε κι έτσι σήμερα με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το δεύτερο προϊόν εξοικονόμησης καυσίμου της γενιάς ΕΚΟΝΟΜΥ  το νέο Diesel ΕΚΟΝΟΜΥ από την ΕΚΟ.
Ο κ. Β. Παναγόπουλος, Διευθυντής Marketing & Στρατηγικής Εμπορίας, παρουσίασε τα πλεονεκτήματα του νέου προϊόντος ενώ ο κ. Yann Le Hir, Business Manager τής Total τόνισε τις τεχνικές προδιαγραφές του ειδικού προσθέτου που σχεδιάστηκε από την Total για το νέο Diesel EKONOMY της ΕΚΟ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΠΕ, κ. Γ. Κωστόπουλος, στελέχη των εταιρειών του Ομίλου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δημοσιογράφοι του ειδικού και γενικού τύπου και εκλεκτοί συνεργάτες της ΕΚΟ.

Μεγαλύτερη οικονομία, υψηλότερη απόδοση!

*Σε σύγκριση με την κατανάλωση ενός diesel χωρίς ειδικά πρόσθετα και αμετάβλητες όλες τις άλλες παραμέτρους. Δοκιμές σε ανεξάρτητα εργαστήρια. Τιμή βάσης 1,25 €/λίτρο.