ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Πανελληνιο Ρεκόρ Οικονομίας

Η κατάκτηση του 1ου Πιστοποιημένου Πανελλήνιου Ρεκόρ Χαμηλής Κατανάλωσης Καυσίμου παρουσιάστηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στην Τεχνόπολη – Γκάζι, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 με την υποστήριξη της ΕΚΟ ΑΒΕΕ και της Kosmocar AE. η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία,

Οι οδηγοί-εκπαιδευτές της σχολής ασφαλούς οδήγησης Driving Academy ξεκίνησαν την προσπάθειά τους στις 23/7 από το πρατήριο της ΕΚΟ στα Ιωάννινα και κάλυψαν, με ένα γέμισμα, 1.638 χλμ με τo Volkswagen Polo 1.2 TSI 105 PS και 1.339 χλμ με το Volkswagen UP! MPI 75 PS, διασχίζοντας την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω Θεσσαλονίκης, Ξάνθης, Καβάλας, Λάρισας, Βόλου, Λαμίας, Κορίνθου και Ακράτας, για να τερματίσουν το Σάββατο 28/7 στο Σταθμό Ανεφοδιασμού της ΕΚΟ στο 10ο χλμ της Αττικής Οδού.

Τα οχήματα εφοδιάστηκαν με βενζίνη ΕΚΟ 95 EKONOMY, και στη συνέχεια, το VW Polo πραγματοποίησε τη διαδρομή με μέση κατανάλωση 27χλμ/λτ ενώ το Volkswagen UP με μέση κατανάλωση 29χλμ/λτ.

 Η επιτυχία επιβεβαιώθηκε από τον οργανισμό Eco2Driving, ο οποίος πιστοποιεί ρεκόρ οικονομικής οδήγησης σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο κ. Γιάννης Ψυχογυιός, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ, δήλωσε: «Η ΕΚΟ, το 2011, εισήγαγε στην αγορά τη βενζίνη 95ΕΚΟΝΟΜΥ, το πρώτο διαφοροποιημένο καύσιμο που εξασφαλίζει στον καταναλωτή οικονομία και αυξημένες επιδόσεις. Σε συνεργασία με το ΕΜΠ, ελέγχθηκαν σε πραγματικές συνθήκες στην Ελλάδα – στον Ελληνικό Αστικό Κύκλο – τα πλεονεκτήματα οικονομίας από τη χρήση της 95ΕΚΟΝΟΜΥ. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε τα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος με το πανελλήνιο ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου,  πιστοποιημένο από τον διεθνή οργανισμό ECO2DRIVING. Η ΕΚΟ συνεχίζει και επενδύει σε προϊόντα και υπηρεσίες με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα καταναλωτή και, παράλληλα, αποδεικνύει καθημερινά το σεβασμό και το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο».