ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 211 1818050

Συνεργασία με την Καλυψώ

Οι Επιχειρηματικές ευκαιρίες για εσάς!

Εάν είστε ένας έμπειρος και δυναμικός επαγγελματίας και ψάχνετε δοκιμασμένες επιχειρηματικές ευκαιρίες ανατρέξτε στις λεπτομέρειες του προγράμματος Διαχειριστών Πρατήριων της ΚΑΛΥΨΩ ΚΕΑ Α.Ε. στην Ελλάδα.
… γιατί είναι πολύ πιθανόν να σας ενδιαφέρει;

Εάν είστε ένας έμπειρος και δυναμικός επαγγελματίας σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε και να λειτουργήσετε την δική σας επιχείρηση με την υποστήριξη της ΚΑΛΥΨΩ ΚΕΑ Α.Ε. που έχει αποδείξει ότι βοηθάει ουσιαστικά και αποτελεσματικά τους συνεργάτες της να πετύχουν τους στόχους τους.

Σήμερα τα πρατήρια υγρών καυσίμων αποτελούν ένα σημείο πώλησης, όχι μόνο προϊόντων καυσίμων αλλά και πολλών άλλων προϊόντων λιανεμπορίου. Ένα πρατήριο υψηλών προδιαγραφών προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Αποτελεί δε ένα εξαιρετικό σημείο ευκολίας που δεν περιορίζεται μόνο στον απλό ανεφοδιασμό των αυτοκινητιστών με καύσιμα. Είναι λοιπόν σημαντικό η λειτουργία των πρατηρίων με τα σήματα της ΕΚΟ ή της BP να είναι τέτοια ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού.

Αν έχετε φιλοδοξία για διάκριση και επαγγελματισμό μέσα σε ένα εργασιακό πλαίσιο υγιούς και ειλικρινούς συνεργασίας, τότε μπορείτε να προσβλέπετε σε ένα επιτυχημένο μέλλον ως μέλος του δικτύου των «πρότυπων» πρατηρίων μας. Τα προϊόντα άριστης ποιότητας σε συνδυασμό με την απαραίτητη τεχνογνωσία και τη συνεχή εκπαίδευση που παρέχουμε, θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να δημιουργήσετε μία βιώσιμη επιχείρηση με ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες εξέλιξης. Το όφελος της επιχείρησής σας είναι και δικό μας όφελος.

Αν σας ταιριάζει μια τέτοια επαγγελματική πρόταση, συμπληρώστε την αίτηση που υπάρχει σε αυτή την σελίδα και αποστείλατε την στην διεύθυνση retail@helpe.gr για να κουβεντιάσουμε μαζί τις λεπτομέρειες. Αναπτυσσόμαστε ραγδαία σε όλη την Ελλάδα, για αυτό μην παραλείψετε να συμπληρώσετε και τις πόλεις στις οποίες θα θέλατε να δραστηριοποιηθείτε.

Η ΚΑΛΥΨΩ ΚΕΑ Α.Ε. είναι μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Πως λειτουργεί το επιχειρηματικό μας μοντέλο;
Ως συνεργάτες, θα δημιουργήσετε μια σύγχρονη επιχειρηματική μονάδα αναλαμβάνοντας τη λειτουργία κάποιου από τα ιδιολειτουργούμενα πρατήρια του δικτύου μας, χωρίς να διαθέσετε χρόνο και χρήματα για την κατασκευή, την οργάνωση και την τροφοδοσία των πρατηρίων. Θα είναι απαραίτητη η καθημερινή σας παρουσία στο Πρατήριο για να παρακολουθείτε και να καθοδηγείτε την εύρυθμη λειτουργία του.
Η εταιρία μας θα σας παρέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και το σύνολο των προϊόντων που σε συνδυασμό με τα ισχυρότερα brand names της αγοράς, θα μεγιστοποιήσει τις ευκαιρίες επιτυχίας σας.

Βασικοί Όροι Συνεργασίας
Με την έναρξη της συνεργασίας μας θα καταβάλλετε ένα ποσό ως εγγύηση , ανάλογα με τον τύπο του πρατηρίου που θα αναλάβετε. Σε περίπτωση διακοπής της συνεργασίας μας θα σας επιστραφεί το ποσό, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης που θα έχετε υπογράψει.
Επιπλέον θα εκπαιδευτείτε τόσο σε θέματα προϊόντων και υπηρεσιών όσο και σε θέματα λειτουργίας, με στόχο να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το πρατήριο και να είστε σε θέση με τη σειρά σας να εκπαιδεύσετε το δικό σας προσωπικό. Παράλληλα σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας σε θέματα προετοιμασίας του επιχειρηματικού πλάνου της επιχείρηση σας και σας στηρίζουμε καθ’όλη τη διάρκεια υλοποίησής του.

Τι προσφέρουμε;
Προσφέρουμε τεχνογνωσία, προϊόντα, σύστημα διαχείρισης και λειτουργίας, υποστήριξη Marketing, διαδικασία εκπαίδευσης, μεθόδους διοίκησης και διαχείρισης, και ουσιαστικά ότι είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του Πρατηρίου.

Τι αναζητούμε;
Ψάχνουμε για έμπειρους επαγγελματίες, ηλικίας 25-45 ετών, αποφασισμένους να επιτύχουν!
Αναζητούμε επαγγελματίες με οργανωτικό πνεύμα, με ικανότητες επικοινωνίας και αποτελεσματικής συνεργασίας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Εάν ενδιαφέρεστε, είναι απαραίτητο να έχετε ολοκληρώσει την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, να έχετε εμπειρία σε πωλήσεις ή σε εξυπηρέτηση πελατών και να διαθέτετε γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Ένας τίτλος σπουδών, η γνώση αγγλικών και η εμπειρία σε διαχείριση ανθρώπων και πωλήσεων σε κλάδο προϊόντων Λιανεμπορίου θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.

Αν σας ταιριάζει μια τέτοια επαγγελματική πρόταση , συμπληρώστε την αίτηση που υπάρχει σε αυτή την σελίδα και αποστείλατε την στην διεύθυνση retail@helpe.gr για να κουβεντιάσουμε μαζί τις λεπτομέρειες. Αναπτυσσόμαστε ραγδαία σε όλη την Ελλάδα, για αυτό μην παραλείψετε να συμπληρώσετε και τις πόλεις στις οποίες θα θέλατε να δραστηριοποιηθείτε.

Κατεβάστε την αίτηση για συνεργασία με την Καλυψώ
Ειδοποίηση Ιδιωτικότητας Υποψήφιων Εργολάβων Πρατηρίων Καλυψώ