ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Ανακοίνωση ΕΚΟ για ψευδείς αναρτήσεις σχετικά με δωροκάρτες καυσίμων

Σας ενημερώνουμε ότι άγνωστοι, χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς τη συναίνεσή μας την επωνυμία μας, τα σήματά μας, καθώς και φωτογραφίες και λοιπά διακριτικά γνωρίσματα και στοιχεία της Εταιρείας μας, σε δήθεν διαγωνισμούς/ προωθητικές ενέργειες που ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπόσχονται παραπλανητικά και ψευδώς, ως δώρα, κάρτες-δωροεπιταγές καυσίμων από τα πρατήριά μας.
Σας γνωρίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις πιο πάνω ενέργειες. Διευκρινίζουμε, επίσης, ότι, μόνο στην επίσημη σελίδα μας αναρτώνται διαγωνισμοί που φέρουν την έγκριση της ΕΚΟ ΑΒΕΕ.

Σε περίπτωση που γίνετε αποδέκτης των συγκεκριμένων παραπλανητικών δημοσιεύσεων/ανακοινώσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Τηλ.: 11188, email: ccu@cybercrimeunit.gov.gr), ενώ αν έχετε ήδη προβεί σε καταχώρηση του κινητού σας τηλεφώνου, ακολουθώντας οδηγίες των παραπλανητικών δημοσιεύσεων, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε και με τον πάροχο της τηλεφωνικής σας σύνδεσης.

Για την επίσημη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε μόνον τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας, ήτοι: https://www.eko.gr/ και στα social media: https://www.facebook.com/EKO.gr/ Σας ευχαριστούμε