ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Η ΕΚΟ Σας Ταξιδεύει Με Είδη Ellehammer!

Νέα προωθητική ενέργεια από την ΕΚΟ! Τώρα στην ΕΚΟ έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη μοναδική σειρά ειδών ταξιδίου της γνωστής εταιρείας Ellehammer με έκπτωση έως και 70%!
 
Συγκεντρώνοντας κουπόνια, μπορείτε να αποκτήσετε σε προνομιακές τιμές τα ταξιδιωτικά είδη της συλλογής. Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που εφοδιάζεστε με καύσιμα κίνησης ΕΚΟ σε ένα από τα συμμετέχοντα πρατήρια, παίρνετε 1 κουπόνι για κάθε 10€ αγοράς καυσίμου. Για παράδειγμα, αγοράζοντας καύσιμα συνολικής αξίας 10€, παίρνετε από το ταμείο 1 κουπόνι, με καύσιμα αξίας 20€, παίρνετε 2 κουπόνια κ.ο.κ. Μόλις συμπληρώσετε 8 κουπόνια και δίνοντας το αντίστοιχο ποσό που αναφέρεται στο φυλλάδιο, μπορείτε να αποκτήσετε το προϊόν της αρεσκείας σας.

Τα προϊόντα του φυλλαδίου δίνονται είτε με κουπόνια σε μειωμένη τιμή είτε στη λιανική τιμή που αναγράφεται στο φυλλάδιο. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των προϊόντων που μπορείτε να αποκτήσετε. Τα κουπόνια δεν ανταλλάσσονται ολικά ή μερικά με χρήματα ή άλλα προϊόντα.
Τα κουπόνια θα μοιράζονται μέχρι 25 Ιανουαρίου 2015 και τα συμπληρωμένα έντυπα θα ανταλλάσσονται μέχρι 8 Φεβρουαρίου 2015.  Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και κουπονιών, και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη ενέργεια, προσφορά ή έκπτωση.
 
Τα προϊόντα έχουν 2 χρόνια εγγύηση με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.
 
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ το φυλλάδιο της προωθητικής ενέργειας
 
Δείτε εδώ τη λίστα με τα πρατήρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.