ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

H EKO σε συνεργασία με το Riding School

H EKO σε συνεργασία με το Riding School, δημιούργησε την απόλυτη οδηγική εμπειρία με μοτοσυκλέτες Ducati για ασφαλή οδήγηση

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία Ημερίδα εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας στο Riding School του Θανάση Χούντρα. Είκοσι νικητές, που αναδείχθηκαν από διαγωνισμό που διοργάνωσε η ΕΚΟ στη σελίδα της στο Facebook, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης με μηχανές Ducati.

Στόχος της ΕΚΟ είναι να αυξήσει τα επίπεδα ασφάλειας των αναβατών αλλά και των συνεπιβατών της, αλλά και να ενισχύσει τη σχέση της με το κοινό της μοτοσυκλέτας που τόσα χρόνια έχει δημιουργήσει.
  
Η Ducati αποτελεί ένα ισχυρό premium brand στο χώρο της μοτοσυκλέτας με πολύ μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Στην Ελλάδα, η Ducati συνεργάζεται με την ΕΚΟ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Το Riding School είναι η μοναδική Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας τόσο για νέους αναβάτες όσο και για «παλιούς». Πραγματοποιεί σε εβδομαδιαία βάση, Ημερίδες Ασφαλούς Οδήγησης για κάθε μοτοσυκλέτα.

Ακολουθείστε τη σελίδα της EKO Greece στο Facebook για τα νέα μας και για περισσότερους διαγωνισμούς!