ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Η ΕΚΟ χορηγός στο 10ο P.I.C.K. της Πάτρας

Η ΕΚΟ χορηγός στο 10ο P.I.C.K. της Πάτρας

Το 10o PICK ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού, που ξεπέρασε τις προσδοκίες της διοργάνωσης. Η ΕΚΟ, για 6η συνεχή χρονιά, βρέθηκε δίπλα στο Διεθνές Σιρκουί Αγώνων Καρτ στην Πάτρα.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, χιλιάδες κόσμος βρέθηκε και τις δύο μέρες στο ιστορικό κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και τα πρωτότυπα events. Οι αγώνες κορυφώθηκαν και για τις πέντε κατηγορίες το απόγευμα της Κυριακής με την απονομή των κυπέλων στους νικητές.

Φέτος από το περίπτερο της ΕΚΟ πέρασαν πάνω από 4.000 άτομα, κάθε ηλικίας, χάρη στο διασκεδαστικό activation. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε μια μικρογραφία της πίστας του PICK, με τα μικρά karts της ΕΚΟ, με τη βοήθεια τηλεχειριστηρίων. Στους αγώνες παραβρέθηκαν επίσης συνεργάτες και πρατηριούχοι μας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το θέαμα από τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών καθώς και από την ειδική κερκίδα που ήταν στημένη στην εκκίνηση.

Τα εντυπωσιακά EKO Girls, τα οποία πλέον αποτελούν μέρος του θεσμού του PICK, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου για άλλη μια χρονιά και με την ομορφιά τους «έκλεψαν» την λάμψη από τους οδηγούς! Η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν εντυπωσιακή με μοναδικά drift shows και επιδείξεις στην πίστα του 10ου PICK Πάτρας.