ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Η ΕΚΟ χορηγός στο 7ο P.I.C.K. της Πάτρας

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το P.I.C.K. έχει προσελκύσει πολλές επιχειρήσεις και προϊόντα που  επέλεξαν να στηρίξουν τη διεθνή διοργάνωση και παράλληλα να προβληθούν μέσα από αυτή.

 Ανάμεσα σε αυτές, ως χορηγός της διοργάνωσης θα είναι και η EKO RACING 100, το καύσιμο που ζωντανεύει το πάθος σας για οδήγηση και στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλες του τις εκφάνσεις.

Βασικός στόχος της ΕΚΟ είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίων τεχνολογικών προδιαγραφών και η EKO RACING 100 το καταφέρνει αυτό σε μεγάλο βαθμό πετυχαίνοντας 4% υψηλότερη απόδοση του κινητήρα σε σχέση με κοινά καύσιμα 95 οκτανίων.

 Μια μεγάλη ελληνική εταιρία όπως είναι η ΕΚΟ στηρίζει σταθερά Διεθνείς διοργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα όπως αυτή του Διεθνούς Σιρκουί Πάτρας.

 Στα πλαίσια της χοργίας Η ΕΚΟ σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις 20 μπλουζάκια του P.I.C.K. και 40 διπλά εισητήρια για επίσκεψη σε πίστα καρτ της Πάτρας. Βάζοντας καύσιμα αξίας τουλάχιστον 30 ευρώ στα πρατήρια ΕΚΟ του νομού Αχαϊας μπαίνεις στην κλήρωση για τα μονοδικά δώρα!

Δείτε εδώ τους όρους του διαγωνισμού.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης www.pickpatras.gr, www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts