ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Η ΕΚΟ DUCATI TEAM στην πίστα της Τρίπολης

Η ΕΚΟ DUCATI TEAM στην πίστα της Τρίπολης χθες, για τον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στη μεγάλη κατηγορία Superstock!!!!

 

 

Με δυναμική παρουσία και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η ΕΚΟ για μία ακόμα χρονιά, ξεχώρισε στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας (ΠΠΤ) στην κορυφαία κατηγορία Superstock του πρωταθλήματος. Η αγωνιστική ομάδα ΕΚΟ DUCATI συμμετείχε στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν στην πίστα της Τρίπολης χθες 19/04, με οδηγό τον τρεις φορές Πανελλήνιο Πρωταθλητή, Λευτέρη Πίππο. Η ΕΚΟ Racing 100 είχε έντονη παρουσία και φυσικά τράβηξε τα βλέμματα των θεατών στο χώρο της πίστας (βλ. φωτογραφίες).  Χθες ο Λευτέρης ήρθε δεύτερος στην τελική κατάταξη και δηλώνει ικανοποιημένος από την πρώτη του εμφάνιση και έτοιμος να διεκδικήσει την κορυφή του βάθρου οδηγώντας της Ducati Panigale του, τρέχοντας πάντα με την EKO Racing 100, το καύσιμο που ζωντανεύει το πάθος σου για οδήγηση !!!

Επόμενο ραντεβού στην πίστα των Μεγάρων στις 23-24/05!

 

Η ΕΚΟ συμμετέχει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ως ‘χρυσός’ χορηγός της ομάδας KOSMOCAR EKO Ducati Team, χορηγώντας τα καύσιμα των αγώνων της ομάδας, φυσικά με το premium προϊόν μας EKO RACING 100.