ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ!!

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ!!
ΝΕΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΕΚΟ

Η ΕΚΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της νέας προωθητικής ενέργειας που διοργανώνει στα πρατήρια ΕΚΟ σε συνεργασία με την EUROBANK. 
Η ενέργεια υλοποιείται  στο πλαίσιο της μακρόχρονης παρουσίας της EUROBANK ως Μέγα Χορηγού των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ αλλά και της ΕΚΟ ως Επίσημου Υποστηρικτή.

Η Εθνική μας Ομάδα θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα στο διάστημα από 31 Αυγούστου 2019 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019, με στόχο να μας κάνει για μια ακόμη φορά Υπερήφανους! 

Με αυτή την αφορμή η νέα προωθητική ενέργεια έχει στόχο να προσελκύσει τους πελάτες με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή στα συνεργαζόμενα με αυτό Πρατήριά της ΕΚΟ προσφέροντας μοναδικά αναμνηστικά δώρα και να τους ταξιδέψει στην Κίνα για να παρακολουθήσουν από κοντά τους ημιτελικούς και τελικούς της μεγάλης αυτής διοργάνωσης!

Από  3 Ιουλίου έως και 31 Ιουλίου 2019 χρησιμοποιώντας κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα οι πελάτες μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση για 5 διπλά ταξίδια στην Κίνα αλλά και μπορεί να κερδίσουν απευθείας ένα από τα 500 μοναδικά δώρα από τον επίσημο εξοπλισμό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ (εμφανίσεις, καπέλα, T – Shirt)!

Στον διαγωνισμό λαμβάνουν αυτομάτως μέρος όλοι οι κάτοχοι πιστωτικής, ή και χρεωστικής κάρτας Eurobank οι οποίοι κατά το διάστημα από 3/7/19 έως και 31/7/19 θα πραγματοποιήσουν έγκυρες συναλλαγές, ανεξαρτήτως αξίας, με την κάρτα σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο με το πρόγραμμα €πιστροφή πρατήριο ΕΚΟ. 

Δείτε τα τηλεοπτικά σποτ (Μπουρούσης, Βασιλόπουλος, Σκουρτόπουλος).


  
Η ενέργεια υποστηρίζεται επικοινωνιακά με μια σειρά από τηλεοπτικά σποτ, με πρωταγωνιστές τους αρχηγούς της Εθνικής Ομάδας Γιάννη Μπουρούση και Παναγιώτη Βασιλόπουλο, και τον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο οι οποίοι ήταν από τους βασικούς πυλώνες στην πετυχημένη προσπάθεια της να βρεθεί στην Κίνα!

Καλή επιτυχία στην Εθνική μας και Καλές Πωλήσεις!

Η ενέργεια υποστηρίζεται επικοινωνιακά με μια σειρά από τηλεοπτικά σποτ , με πρωταγωνιστές τους αρχηγούς της Εθνικής Ομάδας Γιάννη Μπουρούση και Παναγιώτη Βασιλόπουλο, και τον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο οι οποίοι ήταν από τους βασικούς πυλώνες στην πετυχημένη προσπάθεια της να βρεθεί στην Κίνα! 
Δείτε τα τηλεοπτικά σποτ (Μπουρούσης, Βασιλόπουλος, Σκουρτόπουλος).
Καλή επιτυχία στην Εθνική μας και Καλές Πωλήσεις!

Δείτε τους όρους εδώ.

Δείτε τη λίστα των πρατηρίων εδώ!