ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 210 7725555, 18198

Επειδή το Μικρό είναι πράγματι όμορφο

Επειδή το Μικρό είναι πράγματι όμορφο* πόσο μάλλον όταν είναι Γρηγόρης 

Ποτέ ο ανεφοδιασμός του αυτοκινήτου σας με καύσιμα δεν ήταν τόσο απολαυστικός!
    
Και αυτό χάρη στα μικρογεύματα Γρηγόρης τα οποία, θα «εγκατασταθούν» ως «Γρηγόρης Μικρό», σταδιακά σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ και ΒΡ.

Ήδη άνοιξαν τα πρώτα 4, στα πρατήρια ΕΚΟ, στο Ελληνικό Λ. Βουλιαγμένης 94, στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 170,στη Γλυφάδα, Βασ Γεωργίου και Τύχης 36, και στο πρατήριο BP στο Χαλάνδρι, Εθνικής Αντιστάσεως 75.

Είναι η πρώτη φορά που οργανωμένη αλυσίδα εστίασης συστεγάζεται με κεντρικά πρατήρια καυσίμων, παντρεύοντας έτσι ποιοτικά προϊόντα με παροχή φιλικών και επαγγελματικών υπηρεσιών. Στο «Γρηγόρης Μικρό» ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από έτοιμα σάντουιτς, φρεσκοψημένες πίτες, γλυκίσματα, κλπ, μαζί βεβαίως με τον αγαπημένο καφέ coffeeright.

 «Το μεγάλο κτίζεται με μικρά βήματα». Αυτή ήταν πάντα η αρχή του Γρηγόρη που, με αυτήν την νέα στρατηγική συνεργασία, θα έρθει ακόμα πιο κοντά στους φίλους του, να τους «ανεφοδιάζει» όπου αυτοί το χρειάζονται.

* «Το Μικρό Είναι Όμορφο», από το μνημειώδες βιβλίο Small is Beautiful, του οικονομολόγου E.F.Schumacher, που καθιερώθηκε επαινώντας «μικρές και αρμόζουσες προσπάθειες», που δίνουν δύναμη σε ανθρώπους με όραμα.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Αναστασία Καρύκα
Τηλ: 210 9604200 εσωτ. 208
Φαξ:210 9649013
Anastasia.karika@msps.net